Huzurevinde kalan birine hediye ne alınır?

Huzurevinde kalan birine hediye ne alınır?

Huzurevinde kalan bir yaşlıya hediye olarak ne ya da neler götürülebilir?

Etiketler:

sponsorlu bağlantılar

Bu yazı için 2 yorum yapıldı:

  1. Handan dedi ki:

    Cinsiyet fark etmeksizin hırka ,terlik, havlu, pijama , diz battaniyesi , şal, fular, şapka, bere gibi giyim eşyaları onların günlük hayatlarında en çok kullandıkları ve bir yenisinin fazlalık oluşturmayacağı eşyalar olacaktır.
    Kişinin size yakınlığı, yapabilirlikleri( yaşı ve sağlık durumu ) ile huzurevinin ortamı – koşullarına bağlı olarak ; kitap, dergi, yapboz, maket, yün, satranç takımı vb. de aklıma gelen diğerleri.

  2. Ayşe İhsan dedi ki:

    Ayırdığınız bütçe ve kalınan yerin koşulları önemli tabi. Örneğin küçük, iki üç parça çamaşır yıkayan çamaşır makinesi haftada bir çamaşırın yıkandığı ama depolama alanının az olduğu bir ortamda ara çözüm olurken, ketıl, kahve makinesi gibi küçük mutfak aletleri oda komşuluğu için harika seçenekler sunabilir. Tabildotta çıkmayan yiyecekler, çerez kombinasyonları, kurutulmuş meyveler sağlıklarını olumsuz etkilemeyecekse cidden çok hora geçebilir. Grup oyunları malzemeleri bir diğer alternatif olabilir. Karaoke malzemeleri düşünülebilir. Günübirlik ya da birkaç günlük seyahatler ya da daha iyisi bir tur şirketiyle anlaşarak o tesis için grup indirimi anlaşması iyi bir alternatif olabilir. Ancak en güzel hediye içten bir sarılma eşliğinde ve telefonunuzu o süre zarfında elinize hiç almayacağınız sürekli ziyaretlerdir.

Yorum Yaz